SEURACUP 2018 – OHJEITA

Lataa maksimissaan viisi kuvaa Gallerian Seuracup 2018 -kansioon.

Sisällytä nimesi kuvan nimeen!!! – Jos joukossa on kuvia, jotka ovat jo kisanneet FIAP:n kansainvälisissä näyttelyissä, niillä on oltava sama nimi, mitä on käytetty aikaisemminkin. – Seuracup-kokoelmissa aikaisemmin hyväksyttyjä kuvia ei enää saa käyttää.

Kuvakoon pidemmäksi sivuksi asetettava vähintään 2400 ja enintään 3500 pikseliä.

Tiedostokoko maksimissaan 6 MB, tiedostomuoto oltava  JPG, RGB, 300 dpi.

Takaraja latauksille 17.10.2018!!! – Kerhon raati valitsee kerhon edustuskuvat.

Kuvia ei tarkastella kokonaisuutena, joten jokaisen kuvan aihe on vapaa ja riippumaton kokonaisuudesta.

Suomen Seuracupin näyttelyyn tulevat hyväksytyiksi määrätyn pistemäärän saavuttaneet yksittäiset kuvat ja eniten pisteitä saaneille kuville raati jakaa kunniakirjoja. Nämä hyväksynnät ja kunniakirjat kerryttävät pisteitä SKsL:n arvonimien hakua varten.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed