NATURAN haastekilpailu

Kameraseuran Natura-kerho järjestää perinteisen vuosittaisen haastekilpailun. 

Kameraseura (KS) haastaa seurat Amatörfotografklubben i Helsingfors (AFK) , Hyvinkään Kameraseura (HK), Kara-Kamerat (KK), Laajasalon Valokuvaajat (LV), Olarin Kamerat (OK), Soukan Kamerat (SK), Tapiolan Kamerakerho (TK), Vantaan Fotokerho (VFK) ja Vihdin Kameraseura (VKS). 

Kilpailun teema on ”Varjo”. Kilpailuun osallistutaan yksittäisillä valokuvilla, ei siis kuvapareilla, -sarjoilla tai -kokoelmilla. Kilpailuun voi osallistua korkeintaan kolmella (3) manipuloimattomalla kuvatiedostolla, joiden suosituskoko on leveys 1920 pix. ja korkeus 1080 pix. (poikkeuksena Kameraseuran yleisistä kilpailuohjeista). Kuvatiedoston suurin koko max. 10 megaa. Kilpailuun voi osallistua missä tahansa kilpailussa aiemmin palkituilla luonto- ja ympäristöaiheisilla kuvilla, paitsi ei aiemmin tässä haastekilpailuissa palkituilla kuvilla. Huomioikaa Naturan kilpailusäännöissä erityisesti kuvien manipulointia rajoittavat säännöt. 

Kukin kilpailuun osallistuva kuvaaja lataa kuvat tämän linkin kautta. Linkki avataan hieman lähempänä kilpailua.  

Valitse vasemmasta yläreunasta ”Natura” ja lue kuvien latausohjeet. Valitse kaikki kolme (3) kuvaa samalla kertaa ja täytä kaikki kysytyt kentät kunkin kuvan kohdalla. 

Merkitse kuvien latausjärjestelmässä myös edustamasi seuran nimilyhenne, oman nimesi eteen (ks. lyhenteet yllä, esimerkiksi ”LV Kirsi Kuvaaja”). 

Tämän jälkeen lataa kuvasi. Lataa-nappi löytyy vasemmalta ylhäältä. Kun olet laittanut kuvasi latautumaan, odota niin kauan, että kuvasi tulevat näytölle ja niiden alla lukee ”Ladattu”. 

Kilpailukuvat tulee ladata perjantaihin 22.3.2019 klo 18 mennessä

Tulokset julkaistaan Naturan kokouksessa tiistaina 26.3.2019 klo 18.00 Kameraseuran toimipaikassa osoitteessa Eerikinkatu 46, 00180 Helsinki

Pyydämme teitä tämän sähköpostin vastaanottajia, haastettujen kameraseurojen yhteyshenkilöitä, välittämään tiedon seuranne jäsenille. Mikäli kaipaatte täsmennystä tähän kilpailukutsuun tai ohjeisiin liittyen, lähettäkää sähköpostia. 

Osallistukaa Naturan haasteeseen ja tervetuloa tulosten julkistustilaisuuteen katsomaan kilpailukuvat!

Terveisin

Ari Komulainen

Natura-kerho
Kameraseura ry.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.