Vantaa rules!

Vantaa elää 24/7/365. Vantaa rules! on fotokerhon uusi pitkän aikavälin kuvausharjoitteluprojekti. Kuvataan mitä kaikkea kotikaupungissamme tapahtuu: kohteet voivat olla suuria, pieniä, värikkäitä, mustavalkoisia, meluisia, rauhallisia, uusia, vanhoja, iloisia, välillä voi tapahtua jotain surullistakin – ihan mitä vain mielestäsi merkittävää ja kuvaamisen arvoista.

Tuodaan esille Vantaata positiivisessa valossa, näytetään kuinka Vantaalla rulettaa. Ja kuvista järjestämme tietysti joskus tulevaisuudessa näyttelyn. Minne – sekin selvitetään aikanaan.

Otetaan tämä eräänlaisena teemanäyttelyyn osallistumisen harjoitusprojektina. Tarkoituksena on miettiä rauhassa omaan tahtiin, miten lähestyä tiettyä teemaa, kuinka valita ja käsitellä siihen kuvat niin, että ne erottuvat muiden teosten joukosta. Jos kaipaat palautetta kuvistasi, tuo niitä jäseniltoihin niin mietitään yhdessä, mikä ratkaisu toimii tai mitä vielä voisi kokeilla.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.