Syysretki 2021

Syysretktki järjestetään poikkeuksellisesti osallistumalla Vantaan Museoiden järjestämään Fotomaraton-tapahtumaan.

Vantaan museoiden fotomaratonissa kuvataan vantaalaista kulttuuriympäristöä lauantaina 11.9.2021 klo 9 – 21:00 välisenä aikana. Tapahtuma on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäivien ohjelmaa, joiden teemana vuonna 2021 on Rajaton ja avoin. Kuvausaiheita on yhteensä 6 kappaletta, ja ne julkaistaan kilpailupäivän aikana tällä sivulla sekä somessa. Fotomaratonissa käytetään aihetunnistetta #vantaanfotomaraton sekä kuvausaiheiden mukaisia, kilpailupäivän aikana julkaistavia aihetunnisteita.

Digisarjaan tulee ilmoittautua viimeistään 9.9.2021. Instagram-sarjaan voi osallistua ilman ilmoittautumista.

Lisätietoja tapahtumasta on saatavana täällä.

Comments are closed.